Avand in vedere amenintarile din ziua de astazi in momentul accesarii unor pagini web, m-am decis sa vedem care sunt primele 3 pozitii intr-un clasament general al antivirusilor.

http://www.pcworld.com/article/124475-1/article.html

Asadar PC World SUA a desemnat BitDefender 9 solutia antivirus nr. 1.


Compania Softwin, care administreaza divizia de securitate a datelor - BitDefender - s-a aratat incantata de clasarea acestui produs al sau pe primul loc in topul de profil realizat de revista PC World SUA. "In numarul din martie al revistei IT cu cel mai mare numar de cititori din America (5,2 milioane), produsul românesc este ales "Best Buy", surclasând 9 dintre cele mai renumite solutii de securitate din întreaga lume", subliniaza oficialii firmei romanesti.

BitDefender a primit cele mai bune punctaje atât pentru caracteristicile tehnice cât si pentru cel mai bun raport calitate-pret. Testele tehnice au fost efectuate de catre AV-Test Center Germania, cel mai important institut international de testare în domeniul solutiilor de securitate a datelor. Toate cele 10 solutii de securitate de top intrate în concurs au fost analizate prin prisma eficientei scanarii euristice, timpului de raspuns la noile amenintari, capacitatii de dezinfectie, usurintei în utilizare, suportului tehnic si abilitatii de a detecta virusii nou lansati.

"Concluzia raportului: BitDefender a detectat toate cele 1518 amenintari informatice aflate în circulatie. Cea mai importanta analiza a fost cea a detectiei euristice a virusilor, aceasta fiind si cea mai eficienta metoda de protectie împotriva noilor pericole informatice. Acest tip de detectie se bazeaza pe analiza comportamentala a potentialelor amenintari, nu doar pe virusii înregistrati în baza de semnaturi a produsului".

"Primul loc ocupat de BitDefender în clasamentul facut de americani reprezinta un mare succes pentru IT-ul românesc. În acelasi timp, este o demitizare a perceptiei ca cele mai bune solutii antivirus sunt furnizate de companiile gigant de securitate din SUA. Concluziile analistilor sunt clare: BitDefender reactioneaza mai repede, dezvolta tehnologii mai bune într-un timp mai scurt, ofera servicii mai bune decât competitorii sai, la un raport costuri - eficienta superior", a comentat Bogdan Dumitru de la BitDefender.

Iata si linkul catre site-ul Bitdefender unde puteti incerca 30 de zile antivirusul Bitdefender 2008: http://www.bitdefender.ro/site/Products/showSolutions/1/