Partiale:
PS - 4 decembrie, ora 18:00. Partialul reprezinta 40% din nota finala (examenul final este de 60%). Partialul se poate reface.
O sursa mentioneaza ca in locul examenului final se poate face un proiect legat de DSP(procesor de semnal), analiza/recunoastere de voce, sinteza, analiza de imagine.
Trebuie scrise si module software(nu este referat, ci proiect).
http://psig.go.ro
Lucruri noi[c2-2008]: La examen ne lasa cu toate materiale pe banca si timpul de examen este de 1:30 h.Se dau 3 probleme si vor fi din cele ce se gasesc in materiale(din cele rezolvate cat si din cele nerezolvate). O alta sursa adauga ca proful ne va da 5 probleme, iar noi vom alege 3 dintre ele.


SMP - 7 decembrie, ora 08:00 (posibil EC102)
La examen se dau probleme. Partialul se poate reface la final.
Dl. profesor: "Se dau numai probleme, cu cursurile pe banca, din Performante si Retele de interconectare."


Dead-lineuri:
* Teme SMP

* Referat STD
1 decembrie - trimiterea temei de referat; se pot face 2 referate mai mici sau unul mare (2 referate mai mici = 2 x 7-8 pagini; unul mare 18 pagini). Referatul / referatele trebuie sa se lege de orice capitol din cartea profului, mai putin RAID. Pentru inspiratie se folosesc alte surse decat cartea profului. Tema referatului se va trimite la adresa madalinv@ac.pub.ro.
Cartea se gaseste la http://www.filecrunch.com/file/~5yumfr

* Referate EP
Exista 2 teme de laborator:
1. Prima tema consta in construirea unei retele de calculatoare (descrierea ei). Reteaua nu trebuie sa fie complicata: cateva hosturi, switch-uri, routere. Se specifica adresele IP. Tema consta intr-un desen al retelei si schema de adresare.
2. A doua tema consta in analiza costurilor si a performantelor retelei de la punctul 1. Se mentioneaza tipurile de switchuri, routere, etc alese(echipamentele folosite) si de ce, costuri...
Exista si un referat de curs cu subiectul evaluarea performantelor ("dai search pe google"). Este posibil ca referatul sa trebuiasca prezentat la curs.
Toate cele 3 referate trebuie predate(prezentate) inainte de vacanta de Craciun.
[multumiri speciale Laurei]

* Proiect CI
Site-ul aferent CI-ului adica http://www.createit.ro/ci contine si etapele proiectului:
Etapa I. Alegere subiect - pana pe 15.12.2007
Etapa a II-a. Prezentare proiect - pana la inceputul sesiunii


* Tema de curs la IE are deadline pe 1 decembrie (sambata), ora 24:00.


Observatii: Pe 30 noiembrie nu se fac laboratoarele de SMP.