Unul din patru americani au recunoscut intr-un sondaj realizat de 463 Communications si Zogby Internation ca internetul poate substitui o relatie personala pentru o perioada de timp.
Sondajul a examinat rolul jucat de internet in vietile oamenilor si necesitatea unei implicari a guvernului in reglementarea acestuia.

Sondajul a fost realizat online in perioada 4-8 Octombrie 2007, avand 9743 de respondenti din toate zonele Statelor Unite si are o marja de eroare de +/-1.0.



Implicarea guvernului in controlul continutului online a fost sustinuta doar de 33% din cei cu varste cuprinse intre 18 si 24 ani, in timp ce peste 72% din cei peste 70 de ani o sustin (surprinzator faptul ca au existat respondenti la sondaje online cu varsta peste 70 de ani.Pentru Romania ar fi aproape inimaginabil).
Peste 25% din respondenti au profile pe site-uri de socializare online(facebook, hi5, myspace), procentajul printre cei cu varste cuprinse intre 18-24 ani fiind de 78%!

Americanii iubesc Internetul si sunt extrem de interesati de folosirea acestuia pentru a socializa.Cu toate acestea, doar 11% din respondenti s-au declarat dispusi sa suporte implantarea unui dispozitiv pentru a putea naviga mental pe internet (in conditiile in care acesta ar fi disponibil).
Viitorul suna stralucit pentru proprietarii de site-uri comerciale sau de socializare, in conditiile in care Statele Unite sunt cea mai mare piata de desfacere ...

Mai multe detalii aici