Grupurile (Yahoo Groups, Google Groups) sunt un tool foarte bun de impartasire a cunostintelor (sharing knowledge mai pe engleza :)) ), mai ales in conditiile in care informatiile nu sunt disponibile nicaieri in mod oficial centralizat.
De exemplu pentru licenta, am aflat mult mai multe de pe grupurile create pentru cele 4 specializari decat de pe vreun site oficial - similar in toate sesiunile din facultate si in general pentru orice eveniment public legat de Politehnica.

Un alt aspect care imi place la grupuri este faptul ca acestea sunt si un prilej de socializare si exprimare a personalitatii.In ultimii ani de studiu mai ales, cand prezentele la scoala se raresc, grupurile au rolul sa te tina in contact cu colegii si sa afli opinia acestor pe diferite probleme .

De exemplu, in discutiile recente referitoare la festivitatea de absolvire, a aparut in discutie urmatorul aspect
Care e faza cu roba? Ne primeste si fara? Adica se echivaleaza blugi negri cu roba neagra? :D

M-a amuzat replica asta :) Inteleg punctul de vedere - ca roba arata oarecum ridicol, mai ales pe un EL...dar tinand cont ca e o festivitate mai rar intalnita, as putea spune ca echivaleaza cam in aceeasi masura in care echivaleaza si un furou alb cu o rochie de mireasa.