Azi am terminat scoala (neoficial, festivitatea oficiala e pe 28 ).Inca nu ma bucur, cred ca astept sa fie oficial si sa ma vad cu diploma si roba de absolvent.
Concluzia zilei de azi dupa 11 prezentari: uneori chiar nu conteaza cat de buna este aplicatia ta daca nu stii sa o prezinti.Si nu, nu o sa gasesti vreodata o audienta prietenoasa cu tine, toti vor sa NU ii plictisesti.

Un articol foarte interesant care l-am citit azi intre prezentari este Coding For Violent Psychopaths care recomanda urmatorul lucru :
Always code as if the person who ends up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.

TRUE, SO TRUE!!!!
(Daca nu vi se pare de efect, inlocuiti the person cu numele unei persoane isterice cunoscute de la servici...gen...Always code as if the person who ends up maintaining your code is [Gigel])

Adevarul este ca looking back am facut prea putin acest lucru la inceputurile aventurilor in domeniul programarii.Bifam cu succes intreaga lista de DONTs in ale programarii - nu comentarii, nu documentatie, nume criptice pentru variabile si total haotice pentru metode. Oare ar trebui sa imi cer scuze nefericitilor care il vor intretine?